net-freelancer

Blog koji je posvećen svijetu računara i njihovim korisnicima…..

Najava

Dragi posjetioci,

Prošlo je malo duže vremena odkad sam upisao poslednji post. Razlog je taj što sam bio zauzet sa design-om Main-site-a…..taj design-erski dio mi je uzeo dosta vremena, ali i to sam priveo kraju, tako da će beta izgled site-a zadržati se još nedugo.

Neki od Vas će primjetiti da sam prešao na drugi Blog!alat, koji ću u jednom od svojih idućih postova detaljno obraditi (njegove pozitivne i negativne strane ako ih bude).

Ovom prilikom najavljujem objavu prvog Projekta na kojem radim. Sa samim projektom sam i pri kraju ostale su neke finese, a rad na projektu ću objavljivati u tri dijela.

Također najavljujem i kompletan izvještaj pod nazivom Prelazak sa MSOffice2003 na MSOffice2007. U tom izvještaju će biti svi detalji koji su meni zapali “za oko” nakon prelaska. Već sam mjesec dana korisnik Office2007 paketa, a inače ga koristim od njegovih samih početaka, tako da ću pokušati i uporediti neke verzije Office paketa.

Drugi Vam Projekt možda i neće biti toliko interesantan, jer se radi o “programiranju” zapravo i nije neko programiranje, već stvaranje baza podataka i njihovo povezivanje za jednu Vjersku ustanovu. Objavljujem ga, jer smatram da je upravo iz tog razloga i interesantan s obzirom da se upravo radi o bazama za Vjersku ustanovu.

Sada malo prelazim i na offtopic….molim Vas da mi malo oprostite :-D.

Jedan od ciljeva bi mi se mogao vrlo lahko i ostvariti….naime, rekao sam da mi je jedan od ciljeva da imam 5 posjeta dnevno…..blizu sam toga.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s

 
%d bloggers like this: